Ostoskori

Tulevaisuus

Kohti muovitonta retkeilyä

Kokonaan muovin korvaava kuitu ja siitä valmistettu kangas on vielä verrattain kaukana tulevaisuudessa ja mittavien investointien takana. Northern Lite panostaa aluksi kierrätysmuovikankaiden tuotekehitykseen ja käyttöön omissa tuotteissaan. Jokainen retkeilijä voi osallistua retkeilyn vihreään vallankumoukseen ja pienentää omaa ”muovijalanjälkeä” valitsemalla Northern Liten tuotteita

Tavoitteenamme on ensin käyttää muovituotteita vastuullisesti minimoimalla muovin haitat. Tämä onnistuu alkuvaiheessa parhaiten käyttämällä kierrätysmuovista valmistettuja kankaita. Saana-telttamme on ensimmäinen askel kohti tulevaisuuden muovitonta retkeilyä. Tulevaisuudessa me haluamme päästä muovista eroon retkeilytuotteissa lopullisesti kehittämällä biopohjaisia muovikankaat korvaavia kankaita. 

Saana-teltan ohella olemme aloittaneet muidenkin tuotteiden suunnittelun. Northern Liten tarkoituksena on tehdä mahdollisuuksien mukaan kaikkia ommeltavia retkeilytarvikkeita ympäristövastuullisesti. Haluamme tehdä päiväretkistä, vaelluksista ja leiriytymisestä ympäristövastuullista tuomalla näihin kaikkiin käyttötarkoituksiin sopivia tuotteita.

Kaiken suunnittelun lähtökohta on kuitenkin retkeilyn mukavuuden ja ympäristövastuullisuuden mahdollistaminen.

Lue lisää vastuullisuudesta

Haluan tietää milloin tuotetta tulee varastoon Ilmoitamme kun tuote saapuu varastoon. Jätä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi alle.

Tilaa tuoreet uutiset Saana-teltan kehityksestä ja uusista tuotteista.