Ostoskori

Tulevaisuus

Kohti mukavaa ja vastuullista retkeilyä

Siitähän lähdetään, että kaiken ulkoilun ja retkeilyn pitää olla ennen kaikkea mukavaa – loskasta auringonpaisteeseen. Me pyritään tekemään kaikesta ulkoilusta mukavaa kelissä kuin kelissä suunnittelemalla hyvin testattuja, mukavia, helppokäyttöisiä ja olosuhteisiin sopivia kevyitä vaatteita ja varusteita. Tuotteiden keveys on todella tärkeä osa käyttömukavuutta. Kukapa sitä nyt mielellään kantaa mukanaan tai päällään raskaita tavaroita.

Kokonaan muovin korvaava kuitu ja siitä valmistettu kangas on vielä verrattain kaukana tulevaisuudessa ja mittavien investointien takana. Northern Lite panostaa aluksi kierrätysmuovikankaiden tuotekehitykseen ja käyttöön omissa tuotteissaan. Jokainen retkeilijä voi osallistua retkeilyn vihreään vallankumoukseen ja pienentää omaa ”muovijalanjälkeä” valitsemalla Northern Liten tuotteita

Tavoitteenamme on ensin käyttää muovituotteita vastuullisesti minimoimalla muovin haitat. Tämä onnistuu alkuvaiheessa parhaiten käyttämällä kierrätysmuovista valmistettuja kankaita. Saana-telttamme on ensimmäinen askel kohti tulevaisuuden vastuullista retkeilyä. 

Saana-teltan ohella olemme aloittaneet muidenkin tuotteiden suunnittelun. Ensimmäisenä näistä julkaisimme huippukätevän Northern Lite Sadehameen. Northern Liten tarkoituksena on tehdä mahdollisuuksien mukaan kaikkia ommeltavia retkeilytarvikkeita ympäristövastuullisesti. Haluamme tehdä päiväretkistä, vaelluksista ja leiriytymisestä ja kaikesta ulkoilusta sieniretkistä koiran ulkoiluttamiseen ympäristövastuullista tuomalla näihin kaikkiin käyttötarkoituksiin sopivia tuotteita.

Kaiken suunnittelun lähtökohta on kuitenkin retkeilyn mukavuuden ja ympäristövastuullisuuden mahdollistaminen.

Lue lisää vastuullisuudesta

Haluan tietää milloin tuotetta tulee varastoon Ilmoitamme kun tuote saapuu varastoon. Jätä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi alle.

HALUAISITKO 10% ALENNUKSEN SEURAAVASTA OSTOKSESTASI?

Tilaa tiedot uusista tuotteista ja kampanjoista sähköpostiisi, niin saat 10% alekoodin!