Ostoskori

Northern Lite Erämessuilla – uuden tuotteen ensiesittely

Oletko haaveillut mahdollisuudesta nähdä Northern Lite Saana-teltta livenä?

Nyt siihen on hyvä mahdollisuus!

Northern Liten Juuso ja Teemu on esittelemässä Saana Basic ja Saana Ecolite -malleja Riihimäen Kansainvälisillä Erämessuilla torstaista sunnuntaihin 9.-12.6.2022. Nyt on siis mahdollisuutesi tulla näkemään, kokemaan ja kyselemään Saana-teltan yksityiskohdista.

Lisäksi ensiesittelemme (ja myymme) tapahtumassa uutta tuotettamme Northern Lite sadehametta. Sadehame on erinomainen vaihtoehto kalliille ja painaville kuorihousuille. Northern Lite sadehame painaa vain 60 grammaa ja pakkautuu alle nyrkin kokoiseen pieneen pussiinsa. Sadehametta on nopeimmille myynnissä Erämessuilla, mutta tuote tulee myyntiin myös verkkokaupan puolelle tapahtuman jälkeen.

Meillä on vielä varattuna Erämessuille toinenkin ässä hihassa. Esittelemme nimittäin myös syksyn mallistoomme kuuluvat sadekintaat. Näistä on toistaiseksi vain mallikappale esillä, mutta voimme ottaa vastaan ennakkovarauksia tapahtumassa.

Northern Liten tyypit löydät tapahtumassa Erähallista osastolta 103.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haluan tietää milloin tuotetta tulee varastoon Ilmoitamme kun tuote saapuu varastoon. Jätä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi alle.

HALUAISITKO 10% ALENNUKSEN SEURAAVASTA OSTOKSESTASI?

Tilaa tiedot uusista tuotteista ja kampanjoista sähköpostiisi, niin saat 10% alekoodin!