Ostoskori

Northern Lite

Northern Lite tiimi työskentelee, jotta maailma pääsisi retkeilemään vastuullisesti

2018

Tarina alkaa

Northern Liten perustaja Juuso huomasi, ettei markkinoilta saataviin telttoihin mahdu kahta leveää makuualustaa vierekkäin. Tästä alkoi tilavamman teltan suunnittelu. Teltan kehittelyn aikana Juuso huomasi, että kaikissa hänen retkeilytarvikkeissaan oli valtavat määrät muovia eri muodoissaan.

teemu ja juuso
Nyt

Suunniteltu tilavaksi kestävästi

Saanasta haluttiin tehdä tehdä oikeasti kahden hengen teltta. Lisäksi sen piti olla ympäristöystävällinen, kevyt ja helppo pystyttää, ja siinä täytyi olla kiinteä sisäteltta. Pian hiottu Saana-teltta on valmis ennakkomyyntiä varten.

teemu ja juuso
Tulevaisuus

Olemme vasta alussa

Tulevaisuudessa Northern Lite haluaa tehdä muitakin ommeltavia retkeilytarvikkeita vastuullisesti. Teemme päiväretkistä, vaelluksista ja leiriytymisistä ympäristövastuullisia tuomalla näihin kaikkiin käyttötarkoituksiin sopivia tuotteita. Kaiken suunnittelun lähtökohta on kuitenkin retkeilyn mukavuuden mahdollistaminen.

Vastuullisuus

Me tahdomme muuttaa maailmaa tekemällä vastuullisia retkeilytarvikkeita. Suunnittelutyötämme ohjaa tuotteidemme materiaalien ja tuotannon kokonaisvaltaiset vaikutukset ympäristölle. Pyrkimyksenämme on poistaa muovi kokonaan retkeilytarvikkeista.

Northern Liten tiimi

juuso

Juuso Vermasheinä

Perustaja

TOP retkikohteet
1. Utsjoen retkeilyreitti
2. UKK-puisto
3. Hämeen Ilvesreitti ja Iso-Melkutin”

teemu

Teemu Hartikainen

Tuotepäällikkö

TOP retkikohteet
1. Tuntsan erämaa
2. Aatsinginhauta, Salla
3. Kolvananuuro”

Albert Virtanen

Markkinointi

TOP retkikohteet
1. Kilpisjärvi
2. Hetta-Ylläs
3. Olohuone (meidän pieni neiti nauttii lähiretkeilystä)”

Haluan tietää milloin tuotetta tulee varastoon Ilmoitamme kun tuote saapuu varastoon. Jätä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi alle.

Tilaa tuoreet uutiset Saana-teltan kehityksestä ja uusista tuotteista.